Wednesday, October 16, 2013

Paradiis (05.10) ja Frankfurt (07.10)

 Tere hommikust! :)

Midagi vana jälle siis.

5. oktoobril võtsime rattad ja läksime ühte järjekordset paradiisi avastama. Ei mäleta kas olen eelnevalt maininud, aga kokku peaks olema host isa sõnul kolm "ilusat". Tee oli üsna pikk, kulus oma 45 minutit, et kohale jõuda. Tundus üsnagi igav idee, kuna kes vaheajal ikka viitsiks rattaga kuskile 3h matkale minna, puhkuse aeg peaks olema, aga see paik kujunes üsnagi üllatavaks. Kohale jõudes, jäin mõtlema, et miks on sellel paradiisil aed ümber ja kui sisse astusime ja natuke rohkem metsa sisse jalutasime hakkasid meile sellised tegelased vastu kõndima (või lamasid):



 Alguses ehmusin küll ära, aga hiljem harjus ära kui nad järgi jalutasid. Nagu ka eelmises paradiisis, oli see samamoodi inimeste poolt puutumata ja ainukesed "masinad" olid seal loomad ning ajalugu:


Teine vana käik on Frankfurt. Auto sõit Frankfurti kestis 4 tundi! Jube igav. Tagasi sama tee. Frankfurt on linn mitme eri ajastu arhitektuuriga ja mulle väga ei istunud. Mis saab rikkuda vana linna vaadet veel rohkem kui selle taustal olevad pilvelõhkujad?

Vana ooper

See on kõigest pank












Väga, väga väga vinge! (Onu ka photobombib)













Andekusel ei ole piire

Neid kleepse leidus igal pool


Tagasi teel külastasime ka ühte väga, väga kummalist kirikut, nii väljast kui ka seest:


Kiriku juurest oli ka selline vaade
See on kõik, kohe olengi ajakavas järgi jõudnud!
Ilusat nädala jätku!
Enel

No comments:

Post a Comment