Tuesday, August 6, 2013

Laager! :)

 Nii!

Vahetusaasta on täiega hoos ning juba oled jõudnud ka natuke pilte teha. Mitte just palju, aga
midagi ikka.

Alguses kartsin lendamist, kuid pärast tuli välja, et päris tore on, eriti õhku tõusmine ja maandumine. Kui lennuk pidi ennast keerama, siis väga ei istunud! Vähemalt olid mõlemad lennud mul hea kaaslane, Rudolf, kellega sai juttu ajada.

Riia lennujaamas oodates käisime söömas ning esimest korda sai proovitud ka sushit! Väga väga maitsev oli! Äkki varsti jälle :)  Pärast sõime veel kooki ka!

Hambrugi lennujaamas oli meil ~1,5h vaba aeg, käisime ringi ning ajasime juttu põhiliselt. Ostsime natuke rohkem süüa. 
Kokku lendasime natuke üle kolme tunni :)



LÄTI ÜLEVALT POOLT vol1

LÄTI ÜLEVALT POOLT vol2

Õnnestus pilved ka pildile saada! :3
 See on siis meie laagri asukohaks! ^_^
Esimene päev hakkas siis juba kella kaheksast ja hommikusöögiks on muidu bröchen'id ehk siis kuklikesed. Pärast sööki ja väikest pausi jagati meid gruppidesse ning seal tutvusime oma vahel ning rääkisime enda hirmudest ja ootustest. Peale seda käisime poes, kus oli niiiiii palju erinevaid Milka šokolaade! Peale lõunat tegid kõik eri riigid, kes siin koos, enda riigi kohta tutvustavad plakatid, mida tutvustati peale õhtusööki. Enne õhtusööki oli veel "sünnipäeva pidu" lastele, mis peamiselt oli mängude mängimine. Peale seda saime sööma, lõpuks ka soe toit! Peale riikide tutvustamist oli väike näitemäng saksa YFU tiimi poolt ning peale seda tehti 4-5 liikmelised grupid, kus siis saime endale vihikud, kuhu hakkame kirjutama, mida oleme iga päeva jooksul õppinud :)

Aga nüüd.. head ööd!
Enel



No comments:

Post a Comment